Skip to content

Aannemer Lisse

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare aannemer in Lisse? Dan bent u bij Philippo aan het juiste adres! Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector, hebben wij ons gespecialiseerd in het realiseren van de mooiste bouwprojecten in Lisse en omgeving.

Wat doet een Philippo als aannemer in Lisse?

Een aannemer is een professional die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Bij Philippo zijn wij gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfspanden. Dit doen wij altijd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Naast dat u ons kent van de exclusieve badkamers, keukens en living zijn wij u ook graag van dienst bij uw totaalverbouwing.

philippo-totaalverbouwing-aerdenhout
totaalverbouwing

Onze diensten

Bij Philippo kunt u terecht voor diverse bouwdiensten, zoals:

Wij bieden altijd maatwerk oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen en budget. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grootschalig nieuwbouwproject, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Exclusive living

Onze werkwijze

Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten tijdens het bouw-, verbouw- of renovatieproces. Hieronder vindt u een korte uitleg van onze werkwijze:

Inventarisatie: 

Tijdens de eerste fase maken wij graag kennis met u en uw wensen. Wij luisteren naar uw ideeën en stellen vragen om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en behoeften. Op basis van deze informatie stellen wij een plan van aanpak op.

Ontwerp: 

Na de inventarisatie gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw project. Hierbij maken wij gebruik van moderne technieken, zoals 3D-tekeningen en virtual reality, om u een zo realistisch mogelijk beeld te geven van het eindresultaat. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw budget en wensen.

Offerte: 

Op basis van het ontwerp stellen wij een heldere offerte op. Hierbij leggen wij alle kosten en werkzaamheden duidelijk uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Uitvoering: 

Na uw akkoord gaan wij aan de slag met de uitvoering van uw project. Tijdens de uitvoering houden wij u op de hoogte van de voortgang en vinden er regelmatig evaluatiemomenten plaats. Zo kunnen eventuele knelpunten tijdig worden opgelost.

Oplevering: 

Na afronding van het project vindt er een oplevering plaats. Hierbij nemen wij samen met u het project door en controleren wij of alles naar wens is opgeleverd.

Nazorg: 

Ook na oplevering van het project kunt u altijd bij ons terecht. Wij bieden uitstekende nazorg en staan altijd voor u klaar bij eventuele vragen of problemen.

Bij Philippo kunt u dus rekenen op een transparante werkwijze, waarbij u altijd op de hoogte blijft van de voortgang van uw project. Ons team van ervaren professionals staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Waarom kiezen voor Philippo?

Maatwerkoplossingen voor ieder budget: Bij Philippo bieden wij altijd maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw wensen en budget. Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen en zorgen ervoor dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Transparante werkwijze met voortgangsrapportages en evaluatiemomenten: Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze werkwijze. Daarom werken wij altijd volgens een vast stappenplan met duidelijke voortgangsrapportages en evaluatiemomenten. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang van uw project en kunnen eventuele knelpunten tijdig worden opgelost.

Altijd oog voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid: Bij Philippo hebben wij altijd oog voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat onze projecten voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Ook denken wij graag met u mee over duurzame oplossingen, zodat uw pand klaar is voor de toekomst.

Kortom, bij Philippo kunt u rekenen op jarenlange ervaring, hoogwaardige kwaliteit, maatwerkoplossingen, transparante werkwijze, duurzame oplossingen, uitstekende service en nazorg. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Inspirerende projecten

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een vraag over een bouwproject in Lisse of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel naar. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee!