Skip to content

Aannemer Noordwijk

Welkom bij Philippo in Noordwijk. Philippo is in de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig aannemer in Noordwijk. Wij zijn betrokken bij volledige verbouwingen, renovaties en nieuwbouw. Waar u ons kent van onze hoogwaardige afwerking in sanitair en keukens, richten wij ons sinds een aantal jaren ook op totaalverbouwing. Waarom onze kwaliteit beperken tot alleen sanitair of een nieuwe keuken als wij in staat zijn uw totaalverbouwing te realiseren. 

Philippo biedt het ultieme in huis renovatie; een combinatie van luxe materialen, vooraanstaande merken en een gepassioneerd team om uw ideale verbouwing of renovatie te realiseren. Of het nu gaat om verbouwen, bouwen of het verwezenlijken van uw woonwensen, wij zijn er voor u tijdens elke stap van het proces. Wij bieden deskundige begeleiding in combinatie met een ongeëvenaarde klantenservice.

aannemer in sassenheim
totaalverbouwing

Professionele en persoonlijke begeleiding

Wij nemen graag de tijd voor u. U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u graag laten zien met welke merken en materialen wij werken. Voor een luxe en comfortabele uitstraling is een hoogwaardige afwerking essentieel. 

 

Bij ons aannemersbedrijf in Noordwijk streven we ernaar om van uw huis een echte weerspiegeling van u te maken. Een woonomgeving waar u zich prettig en comfortabel bij voelt. Onze exclusieve ontwerpen en jarenlange connecties in de meubelindustrie transformeren elke woning – hoe groot of klein het project ook is! Met tientallen jaren ervaring, kunt u ons vertrouwen in het creëren van een elegante leefruimte die uw verwachtingen zal overtreffen. 

Een persoonlijke aanpak, professionele begeleiding en hoogwaardige afwerking behoren tot de kernwaardes van ons bedrijf. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en nemen graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen.

Exclusive living

Philippo is een Aannemer in Noordwijk gericht op het creëren van perfectie bij elk project. Van nieuwbouw tot uitbreidingen en moderniseringen, ons team brengt stijlvolle totaaloplossingen die uw woonwensen weerspiegelen. Wij zorgen voor alle aspecten; van inspiratie tot de laatste afwerking – zodat u zich tijdens het hele proces geen zorgen hoeft te maken! Er is tijdens het project voldoende ruimte om tussentijds te evalueren. Wij horen graag van u hoe u de verbouwing ervaart. Wij gaan klantgericht te werk en hechten veel waarde aan de totale beleving. 

Philippo staat bekend om de exclusieve afwerking met hoogwaardige materialen en design producten. Van exclusieve badkamers tot droomkeukens en totaalverbouwingen. U kunt met iedere woonwens bij ons terecht. Maak een afspraak met uw adviseur in onze showroom voor een eerste gesprek, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons aannemersbedrijf in Noordwijk.

Veelzijdige aannemer in Noordwijk

Philippo, opgericht in 1988, is vanuit de basis van deskundige installatie en montage van sanitair uitgegroeid tot een volwaardige aannemer. Ons team is gedreven om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen, trends en stijlen binnen de branche. Hierdoor kunnen wij een uitstekend projectmanagement leveren voor verbouwingsprojecten die onze klanten verbazen en komen we met nieuwe inzichten die uw verwachtingen overtreffen. 

Wij staan bekend om onze afwerking, gebruik van luxe materialen en het creëren van een unieke woonbeleving. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij nodigen u graag uit in onze exclusieve showroom in Noordwijk.

philippo-aannemer-exclusiveliving
philippo-warmond-totaalverbouwing

Inspirerende projecten

Plan een afspraak met uw aannemer in Noordwijk

U kunt middels de onderstaande knop een afspraak inplannen met onze specialist. Wij gaan graag met u in gesprek en luisteren naar uw wensen. Een nieuwe badkamer, sanitaire voorziening of een totaalverbouwing van uw woning, voor iedere woonwens kunt u terecht bij de specialisten van Philippo Exclusive Living.