Skip to content

Aannemer Sassenheim

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer die gespecialiseerd is in totaalverbouwingen in Sassenheim en omgeving? Dan bent u bij Philippo Exclusive Living aan het juiste adres!

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid staan wij klaar om uw (nieuw)bouwproject naar een hoger niveau te tillen.

Philippo biedt het ultieme in huis renovatie; een combinatie van luxe materialen, grote merken en een enthousiast team om uw ideale verbouwing of renovatie te realiseren. Wij bieden deskundige begeleiding in combinatie met een ongeëvenaarde klantenservice.

philippo exclusive living aannemer
aannemer in sassenheim

Wanneer u voor Philippo kiest, kiest u voor:

  • Jarenlange ervaring en expertise
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Hoogwaardige afwerking
  • Luxe materialen
  • Exclusieve ontwerpen

Jarenlange ervaring 

In het jaar 1988 is Philippo gestart als deskundig installateur van exclusieve badkamers en keukens. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig aannemer in Sassenheim en omgeving waar wij diverse verbouwingen en renovaties uitvoeren. Ons team is gedreven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, stijlen en trends in de markt. Met deze kennis kunnen wij de perfecte projectbegeleiding aanbieden van A tot Z voor een verbouwing die alle verwachtingen zal overtreffen.

Projectbegeleiding

Bij Philippo begrijpen we dat elk project uniek is en daarom draait alles bij ons om maatwerk.

Wij bieden volledige projectbegeleiding en nemen hiermee graag alle zorgen uit handen.

Door u te betrekken bij elke stap in het proces, zorgen wij dat het resultaat perfect aansluit op uw wensen en dit zelfs nog zal overtreffen!

Wij werken met zeer ervaren vakmensen, hoogwaardige materialen en exclusieve merken en hiermee maakt Philippo het verschil!

 

Renovatie

Heeft u plannen om uw bestaande woning in Sassenheim te renoveren of uit te breiden? Ons toegewijde team staat klaar om van uw visie werkelijkheid te maken.

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het transformeren van een keuken of badkamer of zelfs de hele woning, wij staan garant voor een succesvolle totaalverbouwing.

Exclusief interieurontwerp

Onze interieurontwerpers staan klaar om u te begeleiden bij het creëren van een sfeervolle en unieke leefomgeving.

Van op maat gemaakte meubelstukken tot het kiezen van de perfecte kleuren en materialen, wij zorgen ervoor dat het interieur compleet aansluit bij uw wensen.

Philippo staat bekend om zijn exclusieve designs, waardoor elk project een uniek resultaat heeft. Heeft u vragen over uw eigen woonwensen? Schroom niet en maak een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom in Noordwijk. Wij ontvangen u graag.

aannemer-sassenheim-philippo-totaalverbouwing
philippo-aannemer-exclusiveliving

Inspirerende projecten

Maak een afspraak in onze showroom

Van totaalverbouwing tot exclusieve badkamers, wij weten raad met elke woonwens.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een eerste gesprek in onze showroom in Noordwijk. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken samen met u wat de wensen zijn.

Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen en in onze showroom te laten zien met welke hoogwaardige merken, materialen en technieken wij werken.