Skip to content

Aannemer Voorhout

Welkom bij Philippo Exclusive Living! Bent u op zoek naar een professionele aannemer gespecialiseerd in totaalverbouwing en renovatie in Voorhout? Zoek niet verder!

Philippo is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw bouwprojecten.

Met jarenlange ervaring in de bouwsector, toegewijde vakmensen en een passie voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit, staan wij klaar om al uw dromen werkelijkheid te maken!

philippo-exclusive-living
philippo-keuken-renovatie

Waarom Philippo?

Sinds de oprichting in 1988 heeft Philippo zich vanuit de kern van deskundige sanitair installatie en -montage getransformeerd tot een toonaangevende aannemer in Voorhout en omstreken.

Wat begon als een focus op sanitair, heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid team dat gepassioneerd is om voortdurend bij te blijven met de laatste ontwikkelingen, trends en stijlen in de branche.

Deze inzet stelt ons in staat om uitzonderlijk projectmanagement te bieden voor verbouwingsprojecten die niet alleen onze klanten verbazen, maar ook nieuwe perspectieven bieden die de verwachtingen overtreffen.

Persoonlijke aanpak

Bij Philippo staat tevredenheid voorop. Wij begrijpen dat elke verbouwing of renovatie uniek is en daar nemen wij graag de tijd voor!

Wij hebben de ervaring en expertise in huis om de totaalverbouwing of renovatie voor u te realiseren.

Dit doen wij met een toegewijd team van professionals en we zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat het resultaat aan al uw wensen voldoet.

U bent van harte welkom in onze showroom in Noordwijk, waar wij u met trots kunnen laten zien met welke hoogwaardige materialen en merken wij werken.

Onze exclusieve merken en uitgebreide connecties in de meubelindustrie stellen ons in staat om elke woning, ongeacht de omvang van het project, te transformeren.

Een persoonlijke aanpak, professionele begeleiding en hoogwaardige afwerking vormen de kernwaarden van ons bedrijf.

Duidelijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en we werken nauw met u samen om te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij uw verwachtingen.

Nieuwbouw, verbouwing of uw huidige badkamer of keuken renoveren?

Bij ons komen uw wensen tot leven in een uniek ontwerp! Elk meubel wordt bij ons op maat gemaakt en afgewerkt met ongeƫvenaarde kwaliteit. Een warme en sfeervolle keuken, een plek waar u graag veel tijd doorbrengt. Bij ons versmelt een uniek design met functionaliteit en een gezellige ambiance, perfect voor het ontvangen van gasten. De tijden waarin een keuken enkel en alleen gebruikt werd om te koken, ligt ver achter ons. Een sfeervolle woonkeuken waarin u uitgebreid kunt koken en heerlijk lang kunt tafelen.

De perfecte sanitaire ruimte verdient een doordacht en exclusief ontwerp dat naadloos aansluit op uw wensen en van alle gemakken is voorzien. Een goed ontworpen badkamer gaat veel verder dan mooie tegels en stijlvolle kranen. We streven naar een indeling die uw dagelijkse routine ondersteunt en het gebruiksgemak van uw badkamer maximaliseert. We plaatsen elk element met zorg, waardoor uw badkamer niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook erg praktisch en functioneel.

aannemer in sassenheim

Exclusive living

Philippo is uw betrouwbare aannemer, actief in Voorhout en omgeving. Wij streven naar perfectie bij elk project. Of het nu gaat om nieuwbouw, uitbreidingen of moderniseringen, ons gespecialiseerde team staat garant voor totaaloplossingen die perfect aansluiten op uw woonwensen. Vanaf het allereerste concept tot de laatste afwerking, nemen wij de touwtjes in handen zodat u zich tijdens het gehele proces geen zorgen hoeft te maken.

Ons streven is om u een naadloze ervaring aan te bieden, waarbij we constant open staan voor uw feedback. Door tussentijdse evaluaties kunnen we de lat nog hoger leggen dan uw verwachtingen en het project perfect afstemmen op uw eigen visie.

Inspirerende projecten

Maak nu een afspraak voor uw totaalverbouwing in Voorhout!

Bij Philippo geloven we dat jouw dromen en visies werkelijkheid kunnen worden. Of je nu een totaalverbouwing plant, een ruimte wilt renoveren of opnieuw wilt indelen, wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces. Ons team met gepassioneerde professionals staat voor u klaar om uw visie tot leven te brengen met vakmanschap en oog voor detail.