Skip to content

Aannemer Wassenaar

Bent u op zoek naar een aannemer in Wassenaar?  Maak kennis met Philippo exclusive living, uw aannemer in Wassenaar en omstreken. Philippo begon tientallen jaren geleden als specialist in exclusieve badkamers, keukens en living, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf in Wassenaar. We hebben ons gespecialiseerd in totale verbouwing en renovatie, in combinatie met luxe materialen en hoogwaardig vakmanschap hebben wij al tientallen woonwensen mogen vervullen. 

Philippo staat voor kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Wij werken met een gepassioneerd team en vooraanstaande merken om uw ideale verbouwing of renovatie te realiseren. Of het nu gaat om een totale verbouwing van uw huis, een nieuwe keuken of een uitbouw, wij staan voor u klaar bij iedere stap van het proces. Duidelijke communicatie, vakbekwame en ervaren medewerkers en deskundige begeleiding maken ons tot uw betrouwbare partner. Maak middels de onderstaande knop een afspraak met onze adviseur in de showroom.

totaalverbouwing

Uw droomhuis gerealiseerd

Wij nemen graag de tijd voor u. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom. In onze showroom laten wij graag zien met welke merken, materialen en hoogwaardige producten wij werken. Om uw verwachtingen te overtreffen is een hoogwaardige afwerking essentieel. 

Ons aannemersbedrijf in Wassenaar streeft ernaar om uw woning een weerspiegeling van uw wens te maken. We werken met gepassioneerde vaklieden met tientallen jaren ervaring. We houden ons aan de afspraak en deadlines. Gedurende het proces is er voldoende ruimte om tussentijds de balans op te maken. We gaan meermaals met u in gesprek en nemen u mee in al onze werkzaamheden. 

Een persoonlijke aanpak, hoogwaardige afwerking en deskundige begeleiding behoren tot de kernwaardes van ons aannemersbedrijf in Wassenaar. Neem gerust contact op als u vragen heeft of een vrijblijvend gesprek met ons wilt inplannen. 

De veelzijdigheid van ons aannemersbedrijf in Wassenaar

In 1988 werd Philippo opgericht als deskundig installateur van exclusieve badkamers en keukens. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot volwaardig aannemer in Wassenaar waar wij diverse verbouwingen en renovaties uitvoeren. Ons team is gedreven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, stijlen en trends in de markt. Met deze kennis kunnen wij het perfecte projectmanagement bieden voor een succesvolle verbouwing die uw verwachtingen zal overtreffen. 

Wij staan bekend om onze goede service, hoogwaardige afwerking en unieke aanpak. Wij zijn specialist in het gebruik van luxe materialen voor een exclusieve uitstraling. Neem contact op met onze specialist en kom langs in onze showroom. Wij laten u graag zien wat wij in huis hebben.

Inspirerende projecten

Plan een afspraak met uw aannemer in Wassenaar

Plan een afspraak in met de specialist in onze showroom. Middels de onderstaande knop kunt u gegevens achterlaten en nemen wij contact met u op. We gaan graag met u in gesprek en zijn benieuwd naar uw wensen. We laten u graag de showroom zien zodat u gelijk een gevoel krijgt bij de mogelijkheden. Voor iedere woonwens kunt u terecht bij Philippo Exclusive Living, aannemer in Wassenaar.