skip to Main Content

Persoonlijk advies.

Ontwerp op maat begint met luisteren. Met aandacht en inspiratie. Met kijken en vergelijken. Met exclusiviteit en exclusieve tijd; tijd speciaal voor u. Om die reden werken wij vooral op afspraak; 100% aandacht voor het beste resultaat.

Voor elke vraag een oplossing.

Wij ontvangen u in onze inspiratieruimte in Noordwijk. Geen standaard showroom, maar een uitnodigende omgeving met voorbeeldopstellingen, sanitair, materialen, kleuren, stalen, inspiratieboeken, etc. We richten ons op uw situatie en wens. Van indeling tot functionaliteit, van materialen en kleuren tot stijl en sfeer.

Exclusieve badkamers, ultieme tevredenheid.

Extra badkamer? Renoveren of nieuwbouw? Wij staan voor u klaar. Samen doorlopen we het proces van inspiratie en ontwerp tot realisatie. Van het screenen van de ruimte, een moodboard, de materiaalkeuzes, de offerte en een 3D-ontwerp tot installatie en afwerking. Wij vertalen uw wensen, met oog voor detail en perfect afwerkingsniveau.

Fraai, verrassend en functioneel.

Wij bieden een groot palet aan kwalitatieve materialen waar u uit kunt kiezen, zeker ook voor de maatwerkmeubelen die onze meubelmaker op verzoek maakt. Ombouw en kasten vervaardigd van hoogglans of mat gespoten hout. En eiken of teak massief hout, gecombineerd met topbladen van Himacs, Corian, Solid Surface of keramische afwerking. Voor de wanden en vloeren heeft u de keuze uit fraai tegelwerk, mozaïek, natuursteen, stucwerk of betonlook. Onbegrensde mogelijkheden, indrukwekkend resultaat.