skip to Main Content

Stijlvolle totaaloplossingen.

Zoekt u een exclusieve badkamer met een indeling, opstelling en sfeer die bij u past? Welkom bij Philippo. We zijn gespecialiseerd in stijlvolle totaaloplossingen, met de betere – internationale – merken. Door ons netwerk van meedenkende installateurs en meubelmakers leveren wij complete badkamers op maat. In de stijl die u wenst, in de kleur die u wenst, met de materialen die u wenst. En met de aandacht, service en kwaliteit die u verdient.

Persoonlijke aandacht.

Arno Philippo is uw gastheer, adviseur en ontwerper. Uw aanspreekpunt gedurende het hele proces; van de eerste kennismaking tot de oplevering. Klanten waarderen het zeer dat wij de totale zorg voor de realisatie van de badkamer op ons nemen. U maakt uw wensen aan ons kenbaar, wij schakelen met alle betrokken partijen. Onbegrensde mogelijkheden, indrukwekkend resultaat.

Klanten verrassen.

Arno Philippo begon in 1998 met de installatie en montage van sanitair. Hij raakte volledig thuis in de mogelijkheden, materialen, merken, stijlen, trends en ontwikkelingen. Met zijn kennis en ervaring verschoof de focus en interesse steeds meer van installeren naar adviseren en het meedenken met de klant. Daarbij werd hij gedreven door het verrassen van klanten met fraaie unieke ontwerpen. In 2006 heeft hij Philippo aan de Keyserswey 35 in Noordwijk geopend, voor exclusieve badkameroplossingen van A tot Z. Medio 2018 is Richard Sira mede-eigenaar geworden. Als gedreven partner richt hij zich name op de uitvoering en technische projectbegeleiding. Philippo werkt nauw samen met een breed netwerk van ervaren vakkundige installateurs en toonaangevende leveranciers. Sanitair, accessoires, tegelwerk, verwarming, verlichting, domotica? Philippo heeft een oplossing voor iedere wens.