Skip to content

Totaalverbouwing

Nieuwbouw, verbouw, renovatie of van uw woning uw droomwoning maken. Philippo is in de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig aannemer die iedere woonwens in vervulling laat gaan. Wij werken met de mooiste merken, luxe materialen en opgeleide vakmensen die u graag van dienst zijn. Wij staan u bij, gedurende het gehele project, van ontwerp tot uitvoering.

Het team van Phillipo streeft naar uitmuntendheid als het gaat om het creëren van exclusieve woningen, verbouwingen en renovaties. Wij begrijpen dat het bouwen of verbouwen van uw woning een enorme beslissing kan zijn. Daarom werken wij met u samen bij elke stap; van de eerste planning tot de uiteindelijke bouw – om ervoor te zorgen dat uw huis precies wordt zoals u het voor ogen hebt.

aannemer in sassenheim
totaalverbouwing

De totaaloplossing voor uw verbouwing

Bent u opzoek naar een interieur dat volledig bij u past? Wij zijn gespecialiseerd in stijlvolle en karakteristieke totaaloplossingen voor uw woning, van ontwerp tot uitvoering. Wij hebben de ervaring en expertise in huis om de volledige verbouwing of renovatie te realiseren. Wij werken al tientallen jaren nauw samen met diverse meubelmakers en installateurs.

Ons team van professionals is zowel betrouwbaar als ervaren, en we zijn toegewijd aan het leveren van het best mogelijk resultaat. We begrijpen dat u voor lastige keuzes kan komen te staan, en we zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat het resultaat aan uw wensen voldoet.

Verrassend en veelzijdig aannemer

Philippo begon in 1988 met installatie en montage van sanitair. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot volledig aannemer. Ons team is volledig thuis in alle mogelijkheden, stijlen, trends en laatste ontwikkelingen. Door deze kennis en het uitbreiden van ervaring schoven we steeds meer op richting het projectmanagement en hielden we ons steeds meer bezig met volledige verbouwingen. Wij weten onze klanten te verrassen met nieuwe inzichten en adviseren op basis van tientallen verbouwingen die wij eerder hebben mogen uitvoeren.

Wij zijn uniek in onze afwerking, vakmanschap en service die wij onze klanten bieden. Wij zetten dat ene stapje extra wat uw verwachtingen doet overtreffen. U bent van harte welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek. We nemen u graag mee door alle mogelijkheden en laten u kennismaken met de fantastische materialen waarmee wij werken. We hebben diverse stalen luxe vloeren en u kunt een kijkje nemen in een van onze show- keukens die wij hebben ontworpen.

Exclusieve badkamers en keukens

Nieuwbouw, verbouw of uw huidige badkamer of keuken renoveren? Wij vertalen uw wensen naar een uniek exclusief ontwerp. Alle meubelstukken worden op maat gemaakt en hoogwaardig afgewerkt.

Een gezellige woonkeuken is waar u graag lang verblijft. Wij laten een uniek design samenkomen met een functionele en sfeervolle omgeving waar u uw gasten kunt ontvangen. Waar voorheen de keukens vaak alleen werden gebruikt om te koken, wordt de laatste jaren de keuken steeds vaker bij de living getrokken. Een open sfeervolle woonkeuken waar u uitgebreid kunt koken en heerlijk kunt dineren. 

Uw perfecte sanitaire ruimte vraagt om een doordacht design dat aansluit op uw wensen en van alle gemakken is voorzien. Van een op maat gemaakt lichtplan tot wandafwerking en stijlvolle kranen.

Plan een afspraak voor uw totaalverbouwing

U kunt middels de onderstaande knop een afspraak inplannen met onze specialist. Wij gaan graag met u in gesprek en luisteren naar uw wensen. Een nieuwe badkamer, sanitaire voorziening of een totaalverbouwing van uw woning, voor iedere woonwens kunt u terecht bij de specialisten van Philippo Exclusive Living.