Skip to content

Design dat binnenkomt.

Deuren zijn sfeerbepalende afmakers in iedere woning. Van stoere houten panelen tot strak minimalistische stalen deuren op maat: het zijn elementen in uw interieur die exclusive living net een ‘finishing touch’ geven. Passend bij het karakter van uw inrichting, passend bij uw smaak.

Kiezen voor kwaliteit.

Bij Philippo helpen we u de juiste deur te selecteren. We adviseren over het design en de toepasbaarheid en stellen hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Om die reden werken we graag met kwaliteitsdeuren van Skaentrae en Austria. Zij bieden niet alleen een selectie van binnen- en buitendeuren in vele variaties, maar ook de zekerheid van KOMO-certificatie en het gebruik van FSC® (hard)houtsoorten.

Exclusief deurbeslag.

‘Details make the design’. Dat geldt zeker ook als het gaat om deur-, raam- en meubelbeslag. De juiste deurgrepen en scharnieren geven net een extra accent en maken dat een deur nog beter tot zijn recht komt. Het luxemerk Formani heeft een totaalconcept ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Jan de Bouvrie, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Het resultaat? Een exclusief assortiment deurbeslag in uiteenlopende stijlen.

Soorten designdeuren.

We inspireren u graag met een breed scala aan deuren. Maak een statement met een luxueuze en ruimtebesparende schuifdeur. Of kies voor elegant én stoer met stalen binnendeuren. Tijdloos en toepasbaar in zowel een modern minimalistisch als in het meer klassieke interieur. Voorkeur voor een lichte en transparante entree? Ga dan voor een volledig glazen binnendeur. We inspireren u graag als het gaat om de keuze voor designdeuren en stijlvol deurbeslag.