Skip to content

Maatwerkmeubelen.

Voor een optimale woonbeleving selecteert u meubilair passend bij de stijl van het interieur. U kunt natuurlijk terecht bij een van de leveranciers van standaard kwaliteitsmeubelen. Maar wilt u een exclusieve uitstraling? Kies dan voor uniek en op maat; uitgevoerd door onze vakkundige meubelmaker.

Details en design.

Vakmanschap en creativiteit zijn belangrijke componenten, net als oog voor details en gevoel voor design. Modern en minimalistisch Scandinavisch? Of meer industrieel en urban? Met meubelen op maat geeft u een eigen karakter aan Exclusive Living, perfect passend bij uw persoonlijkheid.

Van ontwerp tot montage.

Wij ontzorgen u volledig als het gaat om de realisatie van luxueuze maatwerkoplossingen. We inspireren u met fraaie voorbeelden en de keuze voor de beste materialen. Van plaatwerk tot massief hout of fineer. Van gelakt hout tot hoogglans spuitwerk. Met een ingetogen uitstraling of juist een eyecatcher; uw smaak en wensen zijn leading.

High-end interieur.

Exclusive living vraagt om interieuroplossingen op maat. Om een woonstijl met een eigen identiteit. Daar dragen de exclusieve meubelen die onze meubelmaker in opdracht vervaardigt zeker aan bij. Bij Philippo geven we vorm aan het ultieme thuisgevoel en aan relaxed wonen in luxe. Kunnen wij iets betekenen voor uw interieur?