skip to Main Content

Koken in stijl.

Een luxe en stijlvolle keuken is een uitnodigende plek waar iedereen graag verblijft. Waar functionaliteit en fraaie vormgeving samenkomen. Waar ultiem kookplezier samengaat met doordacht design. Waar u kunt genieten van de hoogwaardige afwerking, de perfecte indeling, het mooiste materiaalgebruik en state-of-the-art-apparatuur.

Volledig op maat.

Uw eigen smaak en leefstijl zijn bepalend voor het ontwerp van een unieke droomkeuken. Alles draait daarbij om maatwerk. Maatwerk als het gaat om het optimaal benutten van de beschikbare ruimte. Maatwerk als het gaat om de perfecte vertaling van uw wensen. Philippo staat en gaat voor ‘volmaakt’. Voor perfectie. Voor exclusive. Dat geldt voor indrukwekkende statements en voor de allerkleinste details.

Culinaire kwaliteit.

De mooiste materialen zijn de basis van exclusieve keukens van hoog niveau. Van stoer beton tot chique marmer, van massief hout tot tijdloos roestvrij staal. Samen met energiezuinige keukenapparatuur vormen ze de smaakvolle basisingrediënten voor een stijlvolle (woon)keuken.  Volledig in harmonie met de uitstraling van uw interieur en met de garantie voor langdurig gebruiksgemak.

Van ontwerp tot plaatsing.

Wij voeren de regie over de realisatie van uw droomkeuken, in samenwerking met vakkundige partners. Voor de realisatie van de keuken werken we nauw samen met maatwerkspecialisten, waaronder meubelmakers. Ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend in het absolute topsegment van keukendesign.