Skip to content

Optimale interieurbeleving.

Exclusive living vraagt om het juiste interieurontwerp en de perfecte verlichting. Van accenten tot sfeer: het juiste licht zorgt voor een optimale beleving van uw interieur. Mooi. Verrassend. Ruimtelijk. Sfeervol. Wij vertalen uw woonwensen naar een uniek lichtplan met bijpassende armaturen en design lichtschakelaars.

Start met een doordacht lichtplan.

Het is belangrijk om al in een vroeg stadium aandacht te besteden aan lichtarchitectuur. Zowel bij nieuwbouw als bij een verbouwing of renovatie draait het om een samenspel tussen de ruimtelijke indeling, het kleurgebruik, kwalitatieve materialen en de verlichting. Deze elementen vormen de basis voor een uitgekiend lichtplan. Wij inspireren u graag met de allerlaatste trends op het gebied van vooruitstrevende verlichtingstechniek en armaturen.

Exclusief design en innovatieve technologie.

U heeft de keuze uit een uitgebreid palet aan designverlichting. Modern en minimalistisch. Fraai en functioneel. Van inbouwspots tot vloerlampen. Van wandlampen tot hanglampen. Wij selecteren kwalitatieve merken als Modular, Deltalight, TAL, Wever & Ducré, Jacco Maris en Bocci. Met high-end materiaalkeuzes en vormgeving bieden zij een exclusief aanbod aan verlichtingsmogelijkheden. Daarbij besteden we extra aandacht aan het bijpassende schakelmateriaal.

Comfortabel in control.

Heeft u al eens gedacht aan het gemak van domotica? Van bediening (op afstand) van uw verlichting via mobiel en/of tablet tot geautomatiseerde toepassingen voor beveiliging, verwarming, ventilatie, etc. Wij denken graag met u mee over de toepassing van slimme automatisering in uw stijlvolle woning.