skip to Main Content

Verrassend veel variatie.

Ruimtes komen tot leven met de juiste vloer. Met de warme uitstraling van een houten vloer. Of juist met een strakke gietvloer in robuuste betonlook. Minimalistisch met vinyl. Authentiek door de keuze voor natuursteen. Een vloer is bij uitstek dé verbindende sfeermaker. Daarom adviseren wij uitgebreid over de mogelijkheden en de eigenschappen van specifieke vloeren.

De ideale oplossing.

Ieder project vraagt om de selectie van de juiste vloer. We letten op uw woonwens. Het effect. Het materiaal. De mogelijkheden. De geschiktheid. Of het nu gaat om het egaliseren van de toplaag of het aanbrengen van vloerverwarming: door het gebruik van hoogstaande materialen, perfecte afwerking en de inzet van vakmensen garanderen wij de exclusieve kwaliteit waar u naar op zoek bent.

Uitstraling en eigenschappen.

Het aanbod is verrassend groot als het gaat om de vloer van uw woning. Gietvloer, houten vloerdelen, tegels of pvc: de keuze is enorm. Het effect van de keuze ook. We letten vooral op de gewenste uitstraling van een ruimte, maar kijken ook naar eigenschappen als onderhoud, slijtvastheid, vochtbestendigheid en geluiddempend vermogen. Naast de stijl en sfeer spelen ook praktische factoren een rol bij de totstandkoming van een exclusief interieur.

Kenmerken en kwaliteit.

Gietvloer: makkelijk in onderhoud, sterk, naadloos en super strak. Keramische tegels: overal toepasbaar, goed schoon te houden, grote keuze in kleur, textuur en formaat. Tapijt: geluiddempend, aangenaam, warm aan de voeten. Hout: natuurlijke uitstraling, duurzaam, veel variatie en effecten mogelijk. Pvc, vinyl en linoleum: praktisch, geluiddempend en duurzaam. Uiteraard adviseren wij u om te kiezen voor kwaliteitsmerken. Zoals bijvoorbeeld de unieke klasse van keramische tegels van Ariostea, Living Ceramics en Mosa.