Skip to content

Stijlvolle totaaloplossingen.

Zoekt u een interieur met een indeling, opstelling en sfeer die bij u past? Welkom bij Philippo. We zijn gespecialiseerd in stijlvolle totaaloplossingen, met de betere – internationale – merken. Als vakspecialisten voeren wij zelf het grootste deel van de opdrachten en installatiewerkzaamheden uit.  Daar waar nodig schakelen wij ons netwerk van meedenkende vakmensen, installateurs en meubelmakers in. We leveren compleet maatwerk. In de stijl die u wenst, in de kleur die u wenst, met de materialen die u wenst. En met de aandacht, service en kwaliteit die u verdient.

Persoonlijke aandacht.

Arno Philippo is uw gastheer, adviseur en ontwerper. Uw aanspreekpunt gedurende het hele proces; van de eerste kennismaking tot de oplevering. Klanten waarderen het zeer dat wij de totale zorg voor de realisatie van een project op ons nemen. En dat geldt ook voor de samenwerking met interieurontwerpers. U maakt uw wensen aan ons kenbaar, wij schakelen met alle betrokken partijen. Onbegrensde mogelijkheden, indrukwekkend resultaat.

Klanten verrassen.

Arno Philippo begon in 1998 met de installatie en montage van sanitair. Hij raakte volledig thuis in de mogelijkheden, materialen, merken, stijlen, trends en ontwikkelingen. Met zijn kennis en ervaring verschoof de focus en interesse steeds meer van installeren naar adviseren en het meedenken met de klant. Daarbij werd hij gedreven door het verrassen van klanten met fraaie unieke ontwerpen. In 2006 heeft hij Philippo aan de Keyserswey 35 in Noordwijk geopend, in eerste instantie met de focus op exclusieve badkameroplossingen. Inmiddels is de dienstverlening van Philippo is uitgegroeid naar Exclusive Living. Met complete high-end totaaloplossingen, voor iedere woning. Vloeren, wanden, maatwerkmeubelen, keukens, sanitair, deuren, verlichting? Philippo zorgt voor een kwalitatieve realisatie van iedere woonwens.