Skip to content

Exclusief interieur

Bij Philippo zijn we gespecialiseerd in exclusive living. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige aannemer met een uitstekende staat van dienst. Ons bedrijf is onder andere actief in de regio Noordwijk, Katwijk en Wassenaar. We zorgen voor de perfecte woonomstandigheden, die matchen met uw woonwensen. Bij het afwerken van een nieuwbouwwoning, renovatie of verbouwing staan onze professionals in totaalverbouwing voor u klaar. Sanitair, keuken, living, slaapkamers, kantoor aan huis; om welke ruimte het ook gaat, onze werknemers en adviseurs zorgen voor het perfecte afwerkingsniveau van uw exclusieve interieur.

High-end meubilair

De werkzaamheden van Philippo gaan verder dan een optimale indeling, het professioneel afwerken van wanden en vloeren, deuren en deurbeslag, verlichting, maatwerkmeubelen of het plaatsen van keukens en sanitair. Daarbij gebruiken we hoogwaardige materialen, passend bij uw woonstijl en uw exclusieve interieur. Wist u dat we naar wens ook voor bijpassend meubilair en fraaie woonaccessoires van high-end labels kunnen zorgen?

Ultieme woonbeleving

We denken graag met u mee over de ultieme inrichting van uw woning of vertrek. Wat denkt u van royale loungebanken, salontafels, sofa’s, comfortabele fauteuils, eetkamertafels en bijpassende stoelen, dressoirs, boekenkasten of een trendy hocker? Of u nu kiest voor een weelderige of meer ingetogen woonstijl, al het kwalitatieve meubilair draagt bij aan een ultieme woonbeleving. En wat dacht u van de vele accessoires?

Luxueuze accessoires

Design tot in de details, dat is wat u van Philippo mag verwachten. Dat geldt voor onze werkzaamheden én voor de collectie meubilair en woonaccessoires die u via ons bedrijf kunt bestellen. Exclusieve tapijten en kussens, spiegels, sfeerverlichting, fotolijsten, kandelaars; dit soort unieke eyecatchers zorgen voor de finishing touch van uw woninginrichting.

Eichholtz collectie

Een van de leveranciers waar we nauw mee samenwerken is het toonaangevende internationale label Eichholtz. Het meubilair en de accessoires uit hun uitgebreide collectie sluiten perfect aan bij luxury living. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woonsituatie of zoekt u extra interieurinspiratie? We horen graag van u.