Skip to content

Persoonlijk advies.

Ontwerp op maat begint met luisteren. Met aandacht en inspiratie. Met kijken en vergelijken. Met exclusiviteit en exclusieve tijd; tijd speciaal voor u. Om die reden werken wij op afspraak; 100% aandacht voor het beste resultaat.

Voor elke vraag een oplossing.

Wij ontvangen u in onze inspiratieruimte in Noordwijk. Geen standaard showroom, maar een uitnodigende omgeving met voorbeeldopstellingen, materialen, kleuren, stalen, inspiratieboeken, etc. We richten ons op uw situatie en wens. Van indeling tot functionaliteit, van materialen en kleuren tot stijl en sfeer.

Exclusive Living, ultieme tevredenheid.

Renoveren, verbouw of nieuwbouw? De vakmensen van Philippo staan voor u klaar. Samen doorlopen we het proces van inspiratie en ontwerp tot realisatie. Naar wens werken we daarbij samen met onze interieurontwerper. Van het screenen van de ruimte, een moodboard, de materiaalkeuzes, de offerte en een 3D-ontwerp tot aankoopbegeleiding, realisatie, installatie en afwerking. Wij vertalen uw wensen, met oog voor detail en perfect afwerkingsniveau.

Fraai, verrassend en functioneel.

Wij bieden een groot palet aan kwalitatieve materialen waar u uit kunt kiezen: keramische tegels, mozaïek, natuursteen, stucwerk, leer, metaal, behang, tadelakt, microcement, betonciré, plaatmateriaal, etc. Ook onze meubelmaker werkt aan de mooiste maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld tv-meubel, kasten, een dressoir of haardmeubel, keuken of badkamermeubel. Op maat gemaakt van hoogglans of mat gespoten plaatmateriaal. Of van massief (eiken)hout, gecombineerd met topbladen van Himacs, Corian, Solid Surface. De mogelijkheden zijn onbegrensd, het resultaat indrukwekkend.