Skip to content

Klassieke en stijlvolle badkamers

Bij de renovatie van deze statige en stijlvolle rijwoning in Den Haag mochten wij de verbouw van 2 badkamers en 3 toiletruimtes verzorgen. De vraag van de klant was de klassieke sfeer van dit vier verdiepingen tellende herenhuis door te vertalen naar de verschillende sanitaire ruimtes, uiteraard in combinatie met hedendaags comfort.

De geselecteerde vloeren van Belgisch hardsteen vormen een mooie en stijlvolle ondergrond voor de inrichting van alle ruimtes. In de toiletten hebben we gekozen voor klassieke metrotegels in een zachte natureltint, in combinatie met een krachtige zwarte bies (kenmerkend stijlelement voor de jaren ’30 van de vorig eeuw).

Naast de verbouw hebben we, in overleg met de klant, ook zeer veel aandacht besteed aan het stylen van iedere ruimte, met bijpassende accessoires, maatwerkmeubelen en verlichting. Het gebruik van bijvoorbeeld Italiaanse designverlichting (Bocci) vormt een krachtige en sfeervolle toevoeging aan de badkamer.

De renovatie heeft geleid tot sfeervolle klassiek ingerichte sanitaire ruimtes, die perfect passen bij de stijl van de woning. De klanten zijn zo tevreden over het proces en het resultaat dat wij in Leiden ook het appartement van hun dochter hebben mogen verbouwen.

Geselecteerde merken: Riho Inspire (vrijstaand bad) THG (kranen), massieve maatwerk meubels (verzorgd door Hans Turenhout), Villeroy & Boch (opzet waskommen), Zehnder (radiator), Bocci (hanglampen) THG (accessoires), Catalano Sfera (wandcloset), Clou (fontein), Villeroy & Boch (vlakke tegels en metro wandtegels), vloertegels van Belgisch hardsteen en planchetten op maat (Belgische hardsteen).