Skip to content

Maximaal design, minimalistische stijl

Voor een jong gezin in Oegstgeest verzorgden we, in samenwerking met binnenhuisarchitect Paula Goulmy, de gehele verbouwing van hun nieuwbouw villa. Naast het aanpassen van de indeling van de slaapkamers, het leggen van de tegelvloer op de begane grond en het ontwerpen en installeren van een professioneel lichtplan, hebben we drie toiletten en twee badkamers volledig volgens wens van de opdrachtgever gerealiseerd.

Het minimalistische ontwerp van een van de badkamers heeft een verrassend accent gekregen door de speelse toepassing van trendy betongrijze hexagon wandtegels. Zij vormen dé eyecatcher in deze slim ingedeelde badkamer. Het binnenvallende licht accentueert de fraaie belijning van het mat witte solide surface bad van RIHO met de stoere vrijstaande badkraan van Hotbath. Het ruimtelijk effect wordt extra benadrukt door de royale horizontale spiegel boven de waskom. De badkamer ademt de sfeer van ingetogen luxe.

Naast de entree hebben we een walk-in douche geplaatst. Het betegelde zitelement is niet alleen fraai, maar heeft ook een praktische functie. De natuurlijke warme tint van het op maat gemaakte meubel van eikenhoutfineer zorgt voor de finishing touch. Het resultaat? Een exclusieve badkamer, met oog voor verfijnde details.

Geselecteerde merken:
Living Ceramics (vloertegels Floss Silver) Sphinx (hexagon tegels), Hotbath (kranen) Riho (bad Bilbao solid surface), badkamermeubel van eikenfineer is op maat gemaakt door een gespecialiseerde meubelmaker.