Skip to content

Goed design luistert nauw

De route naar een exclusieve badkamer waarbij een luxueus gevoel en sfeerbeleving voorop staan, start bij Philippo altijd met een goed gesprek. We luisteren zeer aandachtig naar de wensen en verwachtingen van onze klant, en zullen hen inspireren met materiaalvoorbeelden, kwaliteitslabels, slimme ruimtelijke indelingen en eerder gerealiseerde badkameroplossingen. We verkennen in deze fase samen de mogelijkheden én de uitdagingen, passend bij de wensen, de ruimte en het beschikbare budget.

Zo ging het ook bij dit jonge gezin uit Bennebroek. In hun zoektocht naar de ultieme droombadkamer – een voor henzelf en een voor de kinderen – vonden ze eerder geen goede match met andere aanbieders. Ze zochten een partij die goed luistert, in staat was om hun wensen goed te vertalen en in het ontwerp niet verviel in standaardoplossingen.

Bij Philippo viel alles op zijn plek: de gesprekken verliepen vlot en al snel zaten we op één lijn. Het voorgestelde ontwerp bleek een schot in de roos. Geheel volgens hun wensen werden zowel de ouder- als de kinderbadkamer in een stoere, minimalistische stijl ontworpen met een sterk contrasterende kleurstelling. De mat zwarte kranen en accessoires van het Deense designmerk Vola werden gecombineerd met keramische Ariostea wandtegels met lichte natuursteen uitstraling. Voor de keramische vorm is gekozen vanwege de wens om het geheel ‘makkelijk te kunnen onderhouden’. In de kinderbadkamer is een vrijstaand bad van Rexa Design geplaatst, met als finishing touch een audiosysteem van AquaSound in het plafond.

Geselecteerde merken: Vola (kranen en accessoires), Ariostea (wand- en vloertegels), Balance (douchewand), Rexa Design (waskommen en vrijstaand bad), Vasco (verwarming), TAL (verlichting) en AquaSound (mediasysteem). Het badkamermeubel in eiken fineer is in opdracht op maat gemaakt door een gespecialiseerde meubelmaker.