Skip to content

Luxe en minimalistisch

In het design voor de verbouwing van deze twee badkamers in een woning in Noordwijk is gekozen voor een tijdloze combinatie van zwart en wit, met eikenhoutkleurige accenten. Een van de badkamers is gelegen op de begane grond, de ander onder het schuine dak op de 1e etage. Het dak is voorzien van twee royale dakvensters, waardoor er veel daglicht naar binnen valt.

Beide badkamers zijn voorzien van een hangend closet en een badkamermeubel met dubbele trendy waskommen. Deze meubels van eikenfineer zijn in opdracht op maat gemaakt door een gespecialiseerde meubelmaker. Ze zijn uitgevoerd met grote lades, voorzien van soft close sluiting. Naast de riante opbergruimte doet het meubel in de badkamer op de 1e verdieping tevens dienst als fraai en functioneel zitbankje.

De keramische closets en de waskommen zijn van het toonaangevende Zwitserse designmerk Laufen, de chromen inbouwkranen en accessoires zijn van het Deense merk Vola. De vloeren en wanden zijn afgewerkt met XL-tegels van Mosa in wit en antraciet. De contrasterende kleuren worden met elkaar verbonden door de natuurlijke tinten van het hout, hetgeen de badkamer een uitgesproken en toch ingetogen karakter geeft.

De opdrachtgever wilde een strakke, basic lijnvoering. Moderne en tijdloze badkamers, met een luxueuze uitstraling en warme accenten. Het eindresultaat past perfect bij het motto van Philippo: exclusieve badkamers, design tot in de details.

Geselecteerde merken: Laufen (keramiek), Decor Walther (verlichting), Vola (inbouwkranen en accessoires), Hansgrohe (hoofddouche met geïntegreerde verlichting), Viega (douchedrain), Vasco (radiator), Mosa (tegels).