Skip to content

Van casco naar wooncomfort

Voor deze vrijstaande woning in Noordwijk verzorgden we de totale transformatie van een kale nieuwbouwwoning naar een sfeervol thuis. Daarbij is gekozen voor een strakke en moderne stijl qua inrichting en afwerking.

De eigenaren hadden de wens om op de bovenste verdieping van de royale woning, onder de kap, te kunnen genieten van een eigen luxe en comfortabele badkamer. Voor de inrichting van deze ruimte selecteerden we een Scandinavische stijl. Bij het raam is een vrijstaand bad gesitueerd en plaatsten we een fraaie en functionele scheidingswand dwars in de ruimte. Aan de ene zijde van de wand is een inloopdouche gecreëerd en aan de andere kant een op maat gemaakt badkamermeubel met dubbele waskommen en ingebouwde kranen. De indirecte ledverlichting en stijlvolle armaturen versterken de rustige ambiance.

Op de eerste verdieping is een badkamer gerealiseerd met dezelfde luxueuze uitstraling, maar met een ander karakter. Hier plaatsten we stoere, royale hexagontegels in warm bruingrijs, met zwarte kranen en zwarte accessoires. Om het comfort te vergroten is een luxe handdoekwarmer geïnstalleerd.

Naast de realisatie van twee schitterende badkamers hebben we de complete cascowoning gestuct, geschilderd en gesausd. Ook het lichtplan, de elektra-installatie en het loodgieterswerk namen we voor onze rekening. Om volledig maatwerk te kunnen leveren zijn een aantal ruimtes anders gesitueerd en opnieuw ingedeeld. Ook is gekozen voor een (gedeeltelijk) verlaagd plafond met ingebouwde spots.

Bij Philippo hebben we oog voor de grote lijnen én de kleinste details; van de keuze en montage van de trapleuningen tot aan de selectie van het schakelmateriaal.

Geselecteerde merken: Riho Inspire (vrijstaand bad), THG (kranen) Tece (drainprofiel), Elise (spiegels) Vola (handdoekwarmer), Frost (accessoires) en Modular (verlichting). De keuken en de maatwerkmeubelen zijn verzorgd door Hans Turenhout.