Skip to content

Sereen met stijlvolle goudkleurige accenten

Voor een karaktervolle woning aan de sfeervolle Voorstraat in Noordwijk Binnen mochten we de badkamer en het toilet renoveren. De opdrachtgevers waren op zoek naar sanitaire ruimtes met een gevoel van luxe en comfort. Uiteraard moest de renovatie aansluiten op de bestaande bouwstijl, met klassieke elementen.

Onder de kapconstructie van de woning hebben we een serene ruime badkamer gerealiseerd. Gekozen is voor een kleurencombinatie van wit en natureltinten, met accenten in geborsteld goud. De kozijnen, deuren en balken zijn hoogglans geschilderd en de plafonds en wanden zijn gesausd in de fraaie tint Sea Foam. De plafonds zijn extra mat afgewerkt. De doucheruimte is voorzien van een prachtige transparante gebogen douchewandcombinatie. In de douche is de wand afgewerkt met royale keramische tegels (75 x 150 cm), met een green onyx uitstraling. De luxueuze regendouche en handdouche zijn uitgevoerd in geborsteld goud, net als de ingebouwde wastafelkranen.

Het vrijstaande elegante witte bad, met een vrijstaande geborstelde gouden kraan, heeft een prachtige tijdloze belijning en combineert uitstekend met de stijlelementen van de klassieke woning. Het badkamermeubel met een afgeronde hoek is speciaal op maat gemaakt, gespoten in de kleur Sea Foam en voorzien van dubbele waskommen en royale lades.

De stijlvolle separate toiletruimte is uitgevoerd met een zwevend wit toilet en voorzien van een bedieningspaneel in geborsteld goud. Voor de wanden is ook hier gekozen voor een combinatie van onyxkleurige wandtegels en Sea Foam sauswerk.

Geselecteerde merken: Rexa (vrijstaand bad en opzetwaskommen), Balance (douchewandcombinatie), Tece (draingoot en bedieningspaneel toilet, serie Square) Hotbath (kranen en douche), Gigacer (vloertegels Concrete smoke 60×60), P&P interieurvormgeving (maatwerkmeubel, zijdeglans gespoten in de kleur Sea Foam) Ariostea (topblad maatwerkmeubel en slabs in de douchehoek), Sikkens (schilderwerk kozijnen, deuren en balken), Laufen (toilet uit de serie Pro).