Skip to content

Mooie mix van natureltinten en glamour

De eigenaar van deze woning in Warmond zocht een professionele partij voor de stijlvolle renovatie van de slaapkamer, badkamer en de hal op de begane grond. Van de wanden, vloeren en de plafonds  tot aan een kastenwand op maat in de slaapkamer. Voor de badkamer mochten wij een compleet nieuwe indeling en inrichting realiseren. 

Bij Philippo Exclusive Living start ieder project met exclusieve aandacht voor de wensen van de klant. Wat zijn er voor ideeën? Waar is de klant door geïnspireerd? Welke interieurstijlen, kleuren en materialen vallen in de smaak? Duidelijk werd dat de badkamer een uniek eigen karakter zou krijgen, met een warme en luxueuze uitstraling. Trefwoorden waren comfort en wellness, in een samenspel met het gebruik van natuurlijke materialen. Een rustige atmosfeer moest overheersen, gecombineerd met kleuraccenten. 

In de badkamer is een infraroodcabine geplaatst om te genieten van de weldaad van wellness in de eigen woning. Het massieve hout van deze zogeheten ‘droge sauna’ is doorgevoerd in het maatwerkmeubel met waskom. De smaragdgroene hoogglans metrotegels vormen een fraai contrast met de houttinten. En de zeskantige geometrische retrotegels zijn, in combinatie met het ingetogen vrijstaande bad, een schitterende eyecatcher. Het aanbrengen was een precisiepuzzel, maar het eindresultaat is dan ook prachtig. 

De klant én wij zijn zeer te spreken over het stijlvolle eindresultaat. Tijdens het complete traject – dat mag ook worden vermeld – verliep de samenwerking met deze vrolijke, spontane en zorgzame opdrachtgevers zeer plezierig. 

Geselecteerde merken: Marike (vrijstaand bad en waskom, serie Comma), Vola (kranen), Laufen Riva (douchetoilet), massieve maatwerkmeubels in opdracht verzorgd door Peter Schotman en Balance (douchedeur), Deltalight (verlichting), Osiris Hertman (tegels Hexa Queen en Hexa M) en Forest Green handgemaakte tegels.