Skip to content

Sereen met stijlvolle goudkleurige accenten

Bij de complete renovatie van deze vrijstaande woning in Voorhout mochten wij in samenwerking met Paula Goulmy Interieurvormgeving het ontwerp realiseren. De wens van de eigenaren was een modernisering op maat, met gebruik van mooie materialen. Een optimale ruimtelijke indeling was belangrijk, net als het doortrekken van de nieuwe woonstijl door het gehele pand. De herkenbare sfeer verbindt alle ruimtes met elkaar en creëert zo één geheel.

Als basis is gekozen voor het gebruik van neutrale aardetinten. Deze combineren uitstekend

met de goudkleurige accenten, bijvoorbeeld in handgrepen en verlichtingselementen. Zij vormen een fraaie finishing touch. De living en open keuken zijn met elkaar verbonden door een kastenwand op maat, met een speelse indeling. Kamerhoge elementen van donker hout vormen een krachtig contrast met de ingetogen kleuren en de royale raampartijen. Ook de prachtige keuken met kookeiland is volledig maatwerk, met witte kastelementen en zandkleurige werkbladen van composiet.

De gehele benedenverdieping is gestuct en gesausd en het houtwerk is geschilderd. We hebben verlaagde plafonds aangebracht met inbouwspots. Het verlaagde plafond boven de eettafel is een echte blikvanger; hier is het behang met schitterend motief vanaf de wand naar boven doorgetrokken. Dit benadrukt de intimiteit van deze comfortabele eethoek. Ook de haardpartij met ingebouwde tv is een stoere statement; zowel door het formaat als kleurgebruik. De transparante stalen deuren naar de hal en gang versterken het gevoel van ruimte, van onbegrensd woongenot.

In de bijkeuken is een fraaie kamerhoge kastenwand op maat gerealiseerd, met geïntegreerde wasmachine en droger. Het kleurgebruik, de goudkleurige handgrepen en de fraaie verlichting maken ook van dit ‘waskamertje’ een prachtige ruimte.

Voor het toilet op de benedenverdieping is gekozen voor donker tegelwerk en stijlvol sanitair. Het toilet boven en de badkamer zijn juist betegeld met royale zandkleurige tegels. In de badkamer is het wastafelmeubel met dubbele waskommen op maat gemaakt, Uiteraard ook in de kleur stardust waar ook in de living mee is gewerkt.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat van deze renovatie op maat. Ook zonder te verhuizen is het mogelijk een nieuwe, moderne woning te creëren, volledig passend bij de wensen van de eigenaren.

Geselecteerde merken in de master badkamer: Vola kranen, Tece drain, Balance douchewand, Riho ligbad, Elise badmeubel, Zehnder radiator, Vola accessoires, Fap tegels uit de serie Nux Beige. 

Geselecteerde merken kinderbadkamer: Hotbath kranen, Elise badmeubel, Vasco radiator, Hotbath accessoires en Fab tegels uit de serie Nux Beige.