Skip to content

Wat onze klanten zeggen

Nauwkeurig, netjes en professioneel

Philippo staat voor excellente service, van ontwerp tot uitvoering tot nazorg. En ze hebben veel expertise; zowel op het vlak van ontwerp, materiaal als de uitvoering. Er wordt zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Alles gaat in overleg. Zelfs tussentijdse wijzigingen /aanpassingen worden goed, snel en professioneel opgepakt.

Kortom; een bedrijf dat wij voor de volle 100% kunnen aanbevelen.

Tevreden en blij

Onze wens was een luxe badkamer met bad en regendouche (en een aparte toiletruimte) met een industriële uitstraling.

We hebben ons eerst laten inspireren in de showroom van Philippo. Het is een bedrijf met vakmanschap, goede service en klantvriendelijkheid. Er werd actief met ons meegedacht, er was een goede samenwerking. Philippo is een bedrijf dat alles in één kan aanbieden en ons daarmee volledig heeft ontzorgd. Alle materialen en het sanitair zijn volgens afspraak geleverd, gelegd, geplaatst en afgemonteerd door goed en vakkundig personeel.

Het resultaat mag er zijn! Wij zijn tevreden en blij dat we voor Philippo gekozen hebben.

Veel kennis van zaken

Wij waren op zoek naar een strakke en moderne badkamer, inclusief toilet, met een warme uitstraling. Door goed te luisteren, door de juiste vragen te stellen en met veel kennis van zaken is Philippo er zeker in geslaagd om dit te realiseren.

Zowel in de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg is Philippo een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze komen altijd hun afspraken na. En ze hebben laten zien dat ze staan voor persoonlijke aandacht, oog voor details en vakmanschap.

Niets dan lof

We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Philippo; 2 keer voor het ontwerp en de installatie van een complete badkamer, 1 keer een toilet en de laatste keer de volledige afbouw van een dakkapel/slaapkamer.

Alle werkzaamheden zijn altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Voor aanvang van een project wordt er goed geluisterd naar onze wensen. Deze worden omgezet in concrete plannen met ruimte voor de inbreng van nieuwe ideeën en veel oog voor details. In de uitvoering maakt Philippo uitsluitend gebruik van 1e klas materialen.

Qua uitvoering en resultaat hebben wij niks anders dan lof. Er wordt keurig gewerkt en alle afspraken worden nagekomen.

Terug naar projecten