Skip to content
Kraan Tricolore Verde - Cristina
Kraan Tricolore Verde - Cristina
Tricolore Verde - Cristina
Kraan Tricolore Verde - Cristina
Tricolore Verde - Cristina
Zwarte kranen en douchekop - Cobber - Hotbath
Cobber - Hotbath
Kraan Tricolore Verde - CristinaKraan Tricolore Verde - CristinaZwarte kranen en douchekop - Cobber - Hotbath

Badkamertrend: zwarte kranen

Geen hype, maar een blijvende trend, zo mogen we de fraaie zwarte badkamerkranen en douchekoppen wel noemen. Bij het ontwerp van een nieuwe badkamer of de verbouwing en herinrichting van een bestaande badkamer lijkt het kiezen van kranen misschien een detail. Maar niets is minder waar.

Minimalistisch modern of klassiek
Van klassieke kranen met sierlijke hals tot stoere strakke kranen die rechtstreeks uit de muur komen; de keuze is groot. Voor exclusieve badkamers kiezen wij kranen van bekende merken, die het design bekrachtigen. Naast kranen in RVS, messing en chroom hebben de verschillende merken hun collectie uitgebreid met zwarte exemplaren. Mat of glanzend; een zwarte kraan is een zeer aantrekkelijk accent. En past zowel in een lichte badkamer waarbij het contrast groot is, als in een badkamer met donkere kleurnuances, bijvoorbeeld antraciet betonstuc.

Badkamerkraan met karakter
Philippo exclusieve badkamers selecteert regelmatig stijlvolle zwarte kranen van o.a. de merken Vola, Clou, Hotbath, THG of Cristina. Wij denken graag met u mee welk label past bij het ontwerp van uw badkamer.