skip to Main Content

Exclusive Living

Tot op heden staan we bij Philippo vooral bekend om onze exclusieve badkamerprojecten. We doen echter meer dan dat. In de loop van de tijd hebben we ons ontwikkeld tot hét bedrijf voor stijlvolle totaaloplossingen. Op basis van een toenemende vraag van onze klanten en tevredenheid over opgeleverde totaalprojecten. Met passie voor precisie en design. Met vakkennis en excellente vaardigheden.

Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie, afbouw en het moderniseren van woningen begeleiden wij ieder project van A tot Z. Van inspiratie, advies en ontwerp tot realisatie. Van woonkamers tot slaapkamers. Van badkamers tot een serre. Van vloeren en wanden tot verlichting en deuren. 

Wij gaan ons nadrukkelijker profileren als de partner voor projecten waarin exclusive living centraal staat. Dat doen we op de manier waarop u dat van ons gewend bent. En met de aandacht, maatwerk, perfectie en exclusiviteit die u van ons mag verwachten. We werken direct in opdracht van particuliere opdrachtgevers en bedrijven, maar ook voor interieurarchitecten, stylisten en interieurontwerpers. Met onze eigen medewerkers verzorgen we de installatie en realisatie. Daar waar nodig schakelen wij derden in. 

Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden van exclusive living?  Neem contact op. We ontvangen u graag in onze inspiratieruimte in Noordwijk. Of we maken een afspraak op de door u gewenste locatie. 

Arno Philippo 

&

Richard Sira