Skip to content

Philippo Exclusive Living en coronamaatregelen

Ook onze onderneming heeft te maken met confronterende en beperkende maatregelen ten gevolge van de coronacrisis. Wij kunnen het uitvoerende werk niet vanaf huis of op kantoor uitvoeren en komen dus nog steeds bij opdrachtgevers thuis. Daar houden we ons aan de voorzorgsmaatregelen en verzoeken wij u ons daar ook alle ruimte voor te geven.

Voor wat betreft nieuwe klanten, of klanten met een vervolgopdracht, die zich nog aan het oriënteren zijn: neem contact met ons op. Op basis van een eerste telefoongesprek kunnen we een afspraak inplannen. Arno Philippo komt naar u toe, het eerste gesprek vindt plaats op uw huisadres. Dus de inspiratieruimte in Noordwijk houden we tot nader order gesloten. Uiteraard nemen we zo veel mogelijk (beeld)materiaal mee om u te inspireren.

Verloopt het eerste gesprek naar tevredenheid, dan zullen we een ontwerp met bijbehorende offerte maken. Dit doen we op onze locatie in Noordwijk. De presentatie van het totaal vindt dan weer plaats – op een afgesproken datum en tijd – op uw huisadres.  Voorlopig kunnen we dat, in verband met de voorgenomen avondklok, niet meer in de avonduren inplannen.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over deze tijdelijke werkwijze of als u een oriënterende afspraak wilt maken.

Stay positive and healthy,

 

Richard Sira & Arno Philippo

Philippo Exclusive Living